• +46 70 883 61 16
  • filip@qliwa.se

OM OSS

Om oss

Historia

Qliwa Management är ett nytt bolag, men startade faktiskt redan 2018, då under namnet Finnvedens HR-partner. Till de båda företagen är Filip Wihrén Andersson grundare. Filip är utbildad personalvetare och har utöver det många års erfarenhet inom ledarskap, HR och management. Qliwa är ett värderingsstyrt företag med tydliga och starka visioner.

Värderingar

Qliwa Management är din partner inom HR och management. Qliwas relativa ungdom till trots förstod vi direkt att sunda värderingar utgör grunden för våra kunders förtroende. Vi utgår ifrån våra tre kärnvärden; tillgänglighet, flexibilitet och långsiktighet. För oss är dessa ord inte bara tomma och meningslösa ord. I allt vi gör verkar dessa kärnvärden som riktmärke.

Vision

Qliwa Managements främsta ambition är att möta marknadens högt ställda krav på ett aktivt arbete med frågor inom Human Resources, ledarskap, lön, redovisning och IT. Genom vårt breda tjänsteutbud och genom att verkligen leva efter våra kärnvärden ska vi inom tre år vara ett etablerat företag som levererar där många andra misslyckas.